Bra frisörer lyssnar mer än pratar. Vet vad du vill. 

Anna Granstrand frisör Jönköping, Hårdesign by Anna

Anna Granstrand

Med både gesäll- och mästarbrev i bagaget har Anna många års erfarenhet. Hon är även utbildad handledare och jobbar som examinator för framtidens branschstjärnor. ”Jag älskar mitt yrke. Jag får vara kreativ och skapa samtidigt som jag får möta så många härliga människor. Den kombinationen motiverar mig att hela tiden utvecklas. Det bästa med att vara frisör är att det är ett hantverk där resultatet syns direkt och gör så många människor glada och nöjda.”

Viktoria frisör Jönköping, Hårdesign by Anna

Viktoria Kaya

Innehar gesällbrev sedan 2016 och har samlat på sig många års branscherfarenhet. Står stabilt med båda fötterna på jorden, älskar utmaningar och är något av en mästare på att verkligen se och sätta kunden i fokus. ”Jag drivs av att hålla mig uppdaterad på det senaste och att lära mig nya saker. Det här yrket handlar ju så mycket om det. Och att möta människor. I mötet föds kreativiteten!”

Ellen frisör Jönköping, Hårdesign by Anna

Ellen Andersson

Innehar gesällbrev sedan 2018 och har skapat en bra grund av erfarenheter av branschen sedan dess. En social stjärna vars pigga och glada sätt smittar av sig. ”Att vara frisör är att hela tiden vilja utvecklas. Dessutom gillar jag att det är självständigt, fritt, och socialt i mötet med alla kunder.”

Alma frisör Jönköping, Hårdesign by Anna

Alma Forsman

Innehar gesällbrev sedan 2019 och har samlat på sig branscherfarenhet sedan dess. Jordnära och lättsam, med känsla för noggrannhet i detaljerna. Tar sig gärna an utmaningar om det finns utveckling som slutmål. "Det bästa med att vara frisör är att möta människor. Alla med olika krav och önskemål. För att möta det måste du vara kreativ, och samtidigt nyfiken på ny kunskap. Utveckling sker hela tiden, i varje möte.”

Emmy Larsson frisör Jönköping, Hårdesign by Anna

Emmy Larsson

Treårselev från Bäckadalsgymnasiet som är inne på sitt sista utbildningsår. Ordningsam och kreativ i en spännande mix. ”Jag lär mig något nytt varje dag på salongen. Att få koppla det vi lär oss i skolan till praktisk erfarenhet är så mycket värt, så roligt. Det jag trivs bäst med är att få vara kreativ och se när en kund blir riktigt nöjd."

Hårdesign by Anna

Kanalgatan 17, 553 22 JÖNKÖPING

info@hardesignbyanna.se


Tel. 036-10 00 80

> BOKA ONLINE!