Produkter

Produkter

Våra produkter från Kevin Murphy är uppbyggda på hudvårdskoncept, allt för att kund och frisör ska tåla produkterna. De är givetvis helt fria från sulfater och parabener, det vill säga fria från kemiskt gjorda tvättpartiklar (som går in i huden) och konserveringsmedel. Ett australienskt kvalitets märke med härligt naturliga dofter och snygg design. Vi har även en stylingserie av märket CHI från Farouk med allt från värmeskydd till många bra hårsprayer.

Olaplex är en unik produkt som återskapar brutna disulfidbindningar (S-S) i hårstrukturen. Bindningar i hårets bryts när de utsätts för hög värme, mekanisk påfrestning eller kemisk behandling.

Man kan använda Olaplex,  i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören. På samma gång är Olaplex, no 3, en behandling som man som kund kan behandla sitt hår hemma med och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!

Revlons färgbomb är en snabbinpackning som förstärker, mörkar ner eller tar bort reflektioner i håret och ger en fantastisk glans. Finns i 2 storlekar.

Moroccanoil är känd för att vara den bästa av alla oljor, finns även i light för tunna och fina hår. Schampo, balsam och inpackningar finns för volym eller uppbyggande med fukt. Vi har även hårbottensoljor och stylingprodukter.

UniqONE, all in one hair treatment. Leave in-kuren som återuppbygger skadat hår, tillför glans och eliminerar frissighet, skyddar vid värmestyling, är färgbevarande med UVA/UVB skydd och förebygger kluvna toppar. Finns i 2 olika dofter.

Vi jobbar med Matrix färger och toningar som innehåller cera-oil komplex som vårdar och skyddar håret för maximal lyster och täckning.

Kevin Murphys ammoniakfria färg Color.me är honungsbaserad och innehåller många naturliga och reparerande ingredienser. Så nära naturen man kan komma med allt från nyanseringar och toningar till heltäckande färg.

Följ länkarna nedan för mer information om våra produkter!